Groente

Fruit

& meer

Kwaliteit en écht verse (lokale) producten, dat is waar wij voor gaan, want dat proef je

Assortiment

Bij De Hôrster tuin kun je terecht voor een breed assortiment aan aardappelen, groente en fruit. Wij proberen zoveel mogelijk lokale producten in onze winkel te verkopen.

Maar naast deze producten leveren wij nog veel meer:

Iedere dag verse en kwalitatief goede producten, een heerlijke maaltijd of salade, de beste kwaliteit (gesneden) groente en fruit. Dat is waar De Hôrster tuin voor staat.
Al onze salades worden dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. We hebben een zeer ruim assortiment aan rauwkostsalades, voor ieder wat wils! Lekker voor bij de barbecue of als extraatje bij jouw maaltijd. 
Je kunt bij ons ook terecht voor verse maaltijden die je alleen nog maar even thuis hoeft op te warmen. Van macaroni tot wraps en van maaltijdsalades tot stamppot. Voor het hele assortiment zien we je graag in onze winkel. 
Er wordt geen gebruik gemaakt van begassing, alles wordt iedere dag vers in eigen keuken klaargemaakt. Hierdoor wordt de versheid en kwaliteit gegarandeerd. Duurzaamheid is ook een van de speerpunten van De Hôrster tuin. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic. Helaas is het nog niet mogelijk om helemaal geen plastic te gebruiken. Maar waar we kunnen, dragen we ons steentje bij.

Lokale producten:

Wij proberen ons aanbod steeds verder uit te breiden! Ben jij een lokale teler en denk je dat jouw producten passen in onze winkel?  Laat het ons weten!